skip to Main Content

GIV DINE IDÉER VIDERE

Del de gode erfaringer

Del dine erfaringer og oplevelser med dine kolleger og vær med til at skabe de bedst mulige livsvilkår for alle borgere.

På vores Facebook-side kan du dele gode idéer og egne projekter om, hvordan du og dine kolleger støtter, skaber og styrker menneskelige netværk mellem borgerne og deres pårørende, civilsamfundet, frivillige eller andre i samme situation.

Jo flere historier, vi deler med hinanden, jo flere borgere med særlige sociale problemstillinger eller funktionsnedsættelser får mulighed for at skabe netværk med andre end det professionelle personale.

Alle kan gøre en forskel.

tinkerdal

Facebook

Følg debatten og giv idéer videre til kollegerne

Har du set forbundsformandens debatindlæg?
Benny har idag et debatindlæg i Altinget, der opfordrer de folkevalgte til at gøre en ekstra indsats for at give flere mennesker med handicap adgang til arbejdsmarkedet. Indlægget nævner gode eksempler og opfordrer politikerne til at følge dem til dørs..
Debatindlægget kan læses her:
www.altinget.dk/social/artikel/socialpaedagoger-foelg-intentionerne-til-doers-og-skab-et-arbejdsm...
... Se mereSe mindre

Se på Facebook
·Del

2 dage siden

Socialpædagogerne Midt- og Vestjylland

Stemningsbilleder fra fakkeltog i Herning lige nu. Fakkeltoget er protest mod de besparelserne på specialområdet som Herning kommune gennemfører. ... Se mereSe mindre

Se på Facebook
·Del

Er du opmærksom på denne spændende konference?
En væsentlig del af den socialpædagogiske kernefaglighed er at være nysgerrig på borgeren og finde ind til mennesket bag den kognitive og kommunikative funktionsnedsættelse.
Deltag i konferencen der sætter fokus på, hvad det vil sige at have en kognitiv funktionsnedsættelse. Hvad er vores faglige rolle i forhold til at få mennesker til at vokse? Hvilke tilgange og metoder, kan bruges til at skabe de bedste muligheder for, at mennesker med funktionsnedsættelser kan leve et godt og værdigt liv.
Se hele indbydelsen her og del opslaget så rigtig mange bliver opmærksom på konferencen:
fagligeselskaber.sl.dk/media/1282/konferenceprogram.pdf
... Se mereSe mindre

Se på Facebook
·Del

Bliv inspireret

Ja tak, send mig mails med gode idéer